Jouw effectiviteit verhogen?

Direct een objectief beeld van een individu, team of organisatie? Om zo snel en effectief de juiste persoon op de juiste plek te zetten, dan wel te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. Door de inzet van de CoreValuesIndex™ (CVI) bereik je het.

De CVI heeft inmiddels bewezen een succesvolle test te zijn die direct inzicht geeft in iemand zijn onveranderlijke aangeboren drijfveren; zijn ‘natuur’. Als enige geeft zij, met een betrouwbaarheid van 97,7%, inzicht in iemand zijn onveranderlijke kern. Waar krijg je energie van? en Wat kost je energie?

Dit betekent dat je met de gemeten resultaten elk individu beter kan coachen dan wel blijvend kan inzetten of begeleiden naar een functie die bij hem past om zo de gewenste resultaatverbetering te behalen. Je hebt namelijk niet het veranderlijke deel gemeten maar de onveranderlijke kern van een persoon; zijn ‘natuur’.

De voorwaarde voor de juiste persoon op de juiste plek!

Show me who I really am and I will do something meaningful with my lifeLynn E. Taylor

Waarom is de CVI zo succesvol?

Er zijn vele tests die zelfinzicht geven. Echter alleen de CVI focust hierbij op ‘nature’ i.p.v. ‘nurture’. Oftewel je onveranderlijke kern. Daarbij is de CVI als enige ontwikkelt vanuit een business vraag; “Hoe krijg ik snel de juiste persoon, op de juiste plek en kan ik hem/haar de juiste dingen laten doen?” Dit betekent dat de CVI geen persoonlijkheidstest is, die inzicht geeft in hoe je gevormd bent. Of een assessment is die beoordeelt of je je bepaalde competenties eigen hebt gemaakt. Je ‘nurture’.

De CoreValuesIndex™ (CVI) meet hoe je ‘gebakken’ bent; jouw  onveranderlijke aangeboren ‘natuur’, welke wordt bepaald door een combinatie van drijfveren, die jou (be)sturen. De CVI geeft mensen inzicht in wie ze werkelijk zijn, waar ze energie van krijgen, wat ze energie kost, hoe ze beslissen, hoe ze confrontaties aan gaan, hoe ze leren, welke teambijdrage intrinsiek bij iemand past etcetera. Op deze wijze kan jij als professional voor jouw coachee of zakelijke klant de individuele-, team- en bedrijfsprestaties ‘structureel’ aanzienlijk verbeteren.

Al meerdere jaren wordt de CVI, met name in de US, om deze reden dan ook succesvol ingezet voor:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • leiderschapsontwikkeling
  • teamontwikkeling
  • organisatie ontwikkeling
  • en andere bedrijfsoptimalisatie vraagstukken, waarbij de mens centraal staat

Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij sinds 2016 de CVI o.a. in het Nederlands beschikbaar hebben. En volop met het Taylor Protocols programma in Nederland kunnen werken.

Ja, ik wil mijn effectiviteit verhogen!
 

Ontdek de mogelijkheden

Ook jij kan binnen jouw eigen onderneming werken met de CVI en daardoor jouw effectiviteit als coach, HRM professional of consultant verhogen.

Gedurende het jaar zijn er verschillende mogelijkheden om je te laten certificeren voor het gebruik van de CoreValuesIndex™ (CVI). En je waar wenselijk aanvullend te kwalificeren voor het brede aanbod aan Taylor Protocols programma’s om de effectiviteit van het individu, het team en/of een organisatie te verhogen.

Iedere vrijdag van 15.00 – 17.00 uur organiseren wij een informatie bijeenkomst in Enschede. Tijdens deze middag ontvang je meer  informatie over de CVI en certificeringsmogelijkheden. Inschrijven kan hier. Deze bijeenkomst gaat door bij voldoende aanmelding, een 1 op 1 gesprek plannen is tevens mogelijk.

Liever een informatiepakket ontvangen?

De eerstvolgende certificering; mis hem niet!

Schrijf je in voor de eerstvolgende certificeringstrainingen op 26 en 27 juni 2020*
(i.v.m. het Corona virus kunnen we deze training 100% digitaal verzorgen)

Het is mogelijk om te starten met een dag pre-training zodat je de CVI alvast kunt inzetten in de praktijk.
De pre-trainingen vinden plaats op vrijdag of op afspraak.

Meer weten? Of gewoon benieuwd naar de kansen voor jouw business?

Stuur ons een mail via info@taylorprotocols.nl of bel vrijblijvend 053 851 71 48

*N.B. Het is mogelijk om een 1 daags traject te volgen.

Laat je terugbellen voor meer informatie