Weet jij al wie je van nature bent?

Fijn dat je interesse hebt om te certificeren voor de inzet van de Core Values Index en de overige diensten van TaylorProtocols!

De CVI is een wetenschappelijk onderbouwd instrument waarmee de aangeboren en onveranderlijke kern van mensen in beeld gebracht wordt. Het is belangrijk om jouw eigen kern te kennen. Jouw unieke samenspel van kernwaarden bepaalt namelijk waar jij energie van krijgt en waarvan juist niet, noodzakelijk om te weten in welke rol en omgeving jij het best tot je recht komt. Vanuit de CVI zijn aanvullende diensten ontwikkeld en beproeft voor in-en doorstroomtrajecten, leiderschap, team- en bedrijfsoptimalisatie en persoonlijke ontwikkeling.
Wij geven je graag meer informatie over het ontstaan van de producten en de trajecten waarmee we met ons groeiende team van coaches en consultants in bedrijven en organisaties in allerlei branches en grootte ondersteunen in onze informatiebrochure afspraak of meetings.

Word jij onze nieuwe collega?

“Wij hebben als mens eigenlijk maar één missie, en dat is te worden wie we van nature zijn.”Cora Kuiper

Certificeringsmogelijkheden voor jou!

Om de coaches en consultants die zich aan ons willen verbinden op een goede en passende wijze op te leiden,maken we onderscheid tussen een certificering voor:

• Voor coaches: Certified CVI Professional (CCP)
• Voor Consultants: CVI consultant (VAR)

Voor beide trajecten geldt dat ingezet wordt op kennis van en over de CVI en de werking van het menselijke besturingssysteem. Voor de consultants die voor het VAR-traject gaan, komt daar de verbreding met de tools die we in organisaties kunnen inzetten bij.

Voor professionals die de CVI willen inzetten maar eerst ervaring willen opbouwen bestaat de mogelijkheid om een overeenkomst voor een sublicentie aan te gaan. Deze licentie heet CVI COACH. Bij deze licentie beschik je in tegenstelling tot de CCP – en VAR licentie niet over een eigen account.

Informatiesessie

Gedurende het jaar zijn er verschillende mogelijkheden om je te laten certificeren.

Iedere vrijdag van 15.00 – 17.00 uur organiseren wij een informatie bijeenkomst in Enschede of Ede. Tijdens deze middag ontvang je meer  informatie over de certificeringsmogelijkheden. Inschrijven kan hier. Deze bijeenkomst gaat door bij voldoende aanmelding. Uiteraard is het plannen van een 1 op 1 gesprek met 1 van onze consultants altijd mogelijk.

Meer weten? Of gewoon benieuwd naar de kansen voor jouw business?

Stuur ons een mail via info@taylorprotocols.nl of bel vrijblijvend

Liever een informatiepakket ontvangen?

De eerstvolgende certificering; mis hem niet!

 

Laat je terugbellen voor meer informatie