WORD JIJ EEN VAN ONZE COLLEGA’S?

Word jij een van onze collega’s?

Wij bieden bedrijven en ZZP’ers de mogelijkheid om te certificeren voor de inzet van de Core Values Index™ en de overige producten van Taylor Protocols. Meer over de Core Values Index lees je hier.

Professionals

Als zelfstandige of coach kan je de Core Values Index™ inzetten bij:

 • Loopbaantrajecten
 • Studieloopbaankeuze
 • Conflict- en relatietherapie
 • Re-integratietrajecten
 • Werving en selectie
 • In- door- en uitstroomtrajecten
 • Persoonlijke ontwikkeling

(en nog veel meer)

Overal waar het relevant is dat iemand zelfbewuster wordt over zijn kernenenergie, leerstijl, conflictstrategie en hoogste & beste bijdrage. Daarnaast kan de Core Values Index™ ook ingezet worden om bedrijven te optimaliseren door het menselijk vermogen beter tot hun recht te laten komen. De Core Values Index™ heeft naast dit natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, wil jij hier over sparren met ons? Dat doen wij graag!

Bedrijf en organisatie

Binnen bedrijven kan de Core Values Index™ ingezet worden om:

 • De beste persoon voor de baan te vinden
 • Medewerkers productiever, meer bevlogen en gelukkiger te maken
 • Selectieprocessen te verbeteren
 • Teams en samenwerkingen te optimaliseren
 • In- door- en uitstroom trajecten beter te laten verlopen
 • Het beste managementteam te bouwen of het bestaande team te ontwikkelen

Om meer te weten te komen over de producten die wij naast (en bij) de Core Values Index™ gebruiken: lees hier meer (onze: diensten-pagina) of neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee! 

Wij hebben een aantal gecertificeerden gevraagd om te vertellen hoe zij de Core Values Index™ inzetten, hun verhalen staan hieronder. 

Inge Rogiers

Inge Rogiers

www.ontspannenkeuzesmaken.nl

Ik werk als work-life balancecoach in mijn eigen praktijk Ontspannen Keuzes Maken. Ik help enthousiaste, ondernemende mensen te ontdekken wie ze nu écht zijn en wat ze het allerliefst doen, zodat er meer rust, energie en balans ontstaat in hun loopbaan en privéleven.

De CVI zet ik in aan de start van het door mij ontwikkelde 1-op-1 Vuurtorentraject en bied ik aan als los onderdeel. Natuurlijke energie en energielekken worden op deze manier meteen aan het begin in kaart gebracht. Er ontstaat een helder beeld of iemand nog op de juiste werkplek zit en/of bij de juiste organisatie of bij het juiste bedrijf. Teruggaan naar je kern zorgt voor meer authenticiteit en verhoogt het werkplezier. Voor de werkgever resulteert dit vaak in minder verzuim. Een win-winsituatie voor iedereen.

Met een validateitsscore van 97,7% – na 10 jaar – geeft de CVI echt inzicht in je eigen IK. Daarom vind ik deze test zo mooi.

Telkens zijn mijn cliënten verbaasd over de diepgang van de inhoud van het rapport dat ze ontvangen nadat ze een CVI gemaakt hebben. CVI opent de deur van je eigen vuurtoren. Het fundament waarop je je verdere of nieuwe koers uitzet.

Dries Vinke

Dries Vinke

Inkrease BV

Ik ben consultant op het gebied van Performance Management en Employment. Ik help bedrijven met het bouwen van de meest optimale infrastructuur op het gebied van de performance cyclus. Omdat het gaat om menselijk kapitaal is het een logische stap om daarbij ook een instrument zoals de CVI in te zetten om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen die het juiste werk doet.

Ik gebruik de CVI onder andere in werving & selectieprocedures. Wij vergroten de kans op een optimale match door de drijfveren van de kandidaat te matchen met de functie. Ook heb ik menig organisatie “doorgelicht” om te bezien welke manier van aansturen het meest succesvol werkt bij de individuele medewerker maar ook om te bezien of de persoon wel op de juiste plaats zit in de organisatie.

Al zeker 8 jaren gebruik ik de CVI. Heel vaak is het de start van een bewustwordingsproces waar mensen jarenlang profijt van hebben. Voor opdrachtgevers die de CVI inzetten geeft de uitslag een veel beter beeld van de medewerker. Het is daardoor veel duidelijker waar de persoon energie van krijgt en waar hij/zij op leegloopt. Hierdoor is het mogelijk de taken van een medewerker veel beter aan te laten sluiten bij de drijfveren van een individu. Ik heb door het gebruik van de CVI al meerdere spectaculaire resultaten gezien!

Jolanda Waaijer

Jolanda Waaijer

Zinvol Zijn

Mensen maken het verschil, omdat ik geloof dat ieder mens van nature krachtig is. Met mijn bedrijf Zinvol Zijn help ik mensen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen. De eerste stap is daarbij altijd de eigen kracht ontdekken en dan daarbij een omgeving zoeken die het beste past en waar die kracht het best tot zijn recht komt.

Ik zet de CVI altijd in bij de start van teamtrainingen die ik geef. Teamleden leren hierdoor niet alleen zichzelf, maar ook elkaar beter kennen. De CVI helpt om het gesprek tussen teamleden op gang te brengen en maakt inzichtelijk waar je elkaar het beste op in kunt zetten. Doordat de CVI altijd kwaliteiten blootlegt, kun je ook op een veilige manier met elkaar bespreken waarom het soms schuurt in de samenwerking en de onderlinge communicatie. Hierdoor ontwikkel je als team en kom je weer een stap verder.

Mijn ervaring met de CVI is dat deelnemers zich altijd herkennen in hun eigen profiel. Ik word iedere keer weer verrast hoe gemakkelijk mensen open in gesprek gaan als ze over hun CVI-profiel spreken.

Wil jij meer te weten komen over de Builder, Merchant, Innovator en Banker van de Core Values Index™? Ben jij benieuwd naar de kracht, conflictstrategie, beste bijdrage en leerstijl van deze vier energieën? Of de ondersteunende waarden: onafhankelijk, samenwerken, praktisch, creatief, intuïtief en cognitief? Wij hebben een whitepaper voor je gemaakt die je via de onderste knop kan downloaden. Hier kan je meer te weten komen over de Core Values Index™. Wil je de mogelijkheden voor de Core Values Index™ met ons bespreken? 

Mogelijkheden

Wij hebben verschillende opties om je te certificeren omdat wij hebben gezien dat er verschillende behoeftes zijn. Meer weten over de mogelijkheden die voor jou van toepassing zijn? Neem contact met ons op!

De eerst volgende training is gepland op:

Pre training

Iedere 1e vrijdag van elke maand

Basistraining CCP

9 December 2022

iedere 3e vrijdag van de even maanden 

 

Basistraining VAR

9 December 2022

 Iedere 3e vrijdag en zaterdag van de even maanden

 

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Contactgegevens 

+31 (0) 53 851 71 48
info@taylorprotocols.nl

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV
Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede