Optimaliseer jouw organisatie en jouw team

Top Performer Profile™

80% van het resultaat wordt vaak door 20% van de medewerkers gerealiseerd. Door het vaststellen van het Top Performer Profile™  van deze 20%, ben je in staat om op een objectieve wijze een nieuwe ‘topper’ voor je organisatie binnen te halen. Dit Top Performer Profile wordt opgesteld door middel van de Core Values Index™. Het Top Performer Profile™ kan gebruikt worden in werving- en selectieprocedures, zoals hieronder nader toegelicht.

Human Capital Audit™

Wat zou het voor de organisatie betekenen als je de 20% ‘toppers’ binnen uw bedrijf kan verhogen naar 40%? Wat zou dit betekenen voor het resultaat en kwaliteit van de organisatie? De Human Capital Audit™ geeft inzicht in het menselijk vermogen binnen de organisatie. Welke werknemers zitten in de rol waar zij kunnen waar zij bevlogen van raken? Welke taken passen welk en niet bij ze. Samen met jouw organisatie breken wij de Pareto (80/20) regel en verhogen wij het resultaat van jouw menselijk vermogen.  

Team optimalisatie programma™ 

Alles wat je niet weet over jezelf en over een ander, gaat ten koste van het teamresultaat. Met het Team optimalisatie programma™ geven wij elk teamlid inzicht in zichzelf: de eigen drijfveren, sterkten, leerstijl, teambijdrage, conflictstrategie en welke activiteiten energie geven en welke energie kosten.  Met het Team optimalisatie programma™ leert het team elkaar beter kennen, leert het team beter samenwerken en wanneer het team een aanvulling nodig heeft, zien wij precies welke kandidaat hiervoor geschikt zal zijn.

Executive Team Profile™ 

Door het executive team profile ontvang je een helder beeld van de kracht en slagvaardigheid van uw managementteam in relatie tot uw doelstellingen en strategische keuzes. Waar liggen kansen en hoe kunt u deze benutten? Wat is de optimale samenstelling van rollen en individuen voor uw executive team? Naast het in beeld brengen van uw huidige team, kan het ook ingezet worden voor het samenstellen van een managementteam. Op deze wijze ben je er van verzekerd samen te slagen.

Top Performer Profile™ en het werving- en selectieproces

Organisaties die het Top Performer Profile™ inzetten binnen hun werving- en selectieproces, besparen tot 30% op een gemiddeld jaarsalaris. Waarbij onze klanten aangeven 93% van de werknemers, welke zijn geselecteerd met behulp van een TPP, opnieuw aan te nemen voor de rol. Dit profiel is in te zetten bij de werving- en selectieprocedure door sollicitanten (die aan de harde eisen voldoen) een CVI test te laten maken. Samen met u stellen wij dan een TPP op, wat helder maakt of de kandidaat van nature geschikt is voor de functie. Dit bespaart tijd, moeite en aandacht in de sollicitatieprocedure en vergroot de slagingskans van het vinden van de juiste medewerker stijgt aanzienlijk.

Alle opdrachten zijn maatwerk omdat alle mensen, bedrijven, culturen, functies en teams anders zijn. Wij denken graag met je mee hoe wij jullie organisatie kunnen helpen om op een hoger niveau te komen. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden die de Core Values Index™ biedt, hebben wij hieronder een aantal voorbeelden gegeven van hoe onze coaches de CVI inzetten.

Inge Rogiers

Inge Rogiers

www.ontspannenkeuzesmaken.nl

Ik werk als work-life balancecoach in mijn eigen praktijk Ontspannen Keuzes Maken. Ik help enthousiaste, ondernemende mensen te ontdekken wie ze nu écht zijn en wat ze het allerliefst doen, zodat er meer rust, energie en balans ontstaat in hun loopbaan en privéleven.

De CVI zet ik in aan de start van het door mij ontwikkelde 1-op-1 Vuurtorentraject en bied ik aan als los onderdeel. Natuurlijke energie en energielekken worden op deze manier meteen aan het begin in kaart gebracht. Er ontstaat een helder beeld of iemand nog op de juiste werkplek zit en/of bij de juiste organisatie of bij het juiste bedrijf. Teruggaan naar je kern zorgt voor meer authenticiteit en verhoogt het werkplezier. Voor de werkgever resulteert dit vaak in minder verzuim. Een win-winsituatie voor iedereen.

Met een validateitsscore van 97,7% – na 10 jaar – geeft de CVI echt inzicht in je eigen IK. Daarom vind ik deze test zo mooi.

Telkens zijn mijn cliënten verbaasd over de diepgang van de inhoud van het rapport dat ze ontvangen nadat ze een CVI gemaakt hebben. CVI opent de deur van je eigen vuurtoren. Het fundament waarop je je verdere of nieuwe koers uitzet.

Dries Vinke

Dries Vinke

Inkrease BV

Ik ben consultant op het gebied van Performance Management en Employment. Ik help bedrijven met het bouwen van de meest optimale infrastructuur op het gebied van de performance cyclus. Omdat het gaat om menselijk kapitaal is het een logische stap om daarbij ook een instrument zoals de CVI in te zetten om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen die het juiste werk doet.

Ik gebruik de CVI onder andere in werving & selectieprocedures. Wij vergroten de kans op een optimale match door de drijfveren van de kandidaat te matchen met de functie. Ook heb ik menig organisatie “doorgelicht” om te bezien welke manier van aansturen het meest succesvol werkt bij de individuele medewerker maar ook om te bezien of de persoon wel op de juiste plaats zit in de organisatie.

Al zeker 8 jaren gebruik ik de CVI. Heel vaak is het de start van een bewustwordingsproces waar mensen jarenlang profijt van hebben. Voor opdrachtgevers die de CVI inzetten geeft de uitslag een veel beter beeld van de medewerker. Het is daardoor veel duidelijker waar de persoon energie van krijgt en waar hij/zij op leegloopt. Hierdoor is het mogelijk de taken van een medewerker veel beter aan te laten sluiten bij de drijfveren van een individu. Ik heb door het gebruik van de CVI al meerdere spectaculaire resultaten gezien!

Jolanda Waaijer

Jolanda Waaijer

Zinvol Zijn

Mensen maken het verschil, omdat ik geloof dat ieder mens van nature krachtig is. Met mijn bedrijf Zinvol Zijn help ik mensen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen. De eerste stap is daarbij altijd de eigen kracht ontdekken en dan daarbij een omgeving zoeken die het beste past en waar die kracht het best tot zijn recht komt.

Ik zet de CVI altijd in bij de start van teamtrainingen die ik geef. Teamleden leren hierdoor niet alleen zichzelf, maar ook elkaar beter kennen. De CVI helpt om het gesprek tussen teamleden op gang te brengen en maakt inzichtelijk waar je elkaar het beste op in kunt zetten. Doordat de CVI altijd kwaliteiten blootlegt, kun je ook op een veilige manier met elkaar bespreken waarom het soms schuurt in de samenwerking en de onderlinge communicatie. Hierdoor ontwikkel je als team en kom je weer een stap verder.

Mijn ervaring met de CVI is dat deelnemers zich altijd herkennen in hun eigen profiel. Ik word iedere keer weer verrast hoe gemakkelijk mensen open in gesprek gaan als ze over hun CVI-profiel spreken.

Wil jij meer te weten komen over de Builder, Merchant, Innovator en Banker van de Core Values Index™? Ben jij benieuwd naar de kracht, conflictstrategie, beste bijdrage en leerstijl van deze vier energieën? Of de ondersteunende types: onafhankelijk, samenwerken, praktisch, creatief, intuïtief en cognitief? Wij hebben een whitepaper voor je gemaakt die je via de onderste knop kan downloaden. 

Wil je de mogelijkheden voor de Core Values Index™ binnen jouw organisatie met ons bespreken? 

 

Wij komen graag met je in contact voor een vrijblijvend gesprek over het inzetten van de CVI en bijbehorende tools om jouw organisatie te verbeteren. 

Kruis aan

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons en de Core Values index?

Wij drinken graag een kop koffie met jou

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Contactgegevens 

+31 (0) 53 851 71 48
info@taylorprotocols.nl

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV
Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede