Dit zijn wij: het team van Taylor Protocols!

Inspiratie

Achter Taylor Protocols zit een bevlogen en uniek team die allen op hun eigen manier bijdragen aan onze missie. Iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Team Taylor Protocols

OVER JAN

Binnen Taylor Protocols is Jan de initiatiefnemer, directeur en de kapitein van het schip. Hij legt de contacten en vergoot de bekendheid en inzetbaarheid van de Core Values Index en de producten van Taylor Protocols in Nederland en de rest van Europa. Zijn talent ligt in het aanjagen en het nemen van beslissingen. Hij ziet, benut en grijpt kansen. Als eerste CVI-professional in Europa zag Jan al snel de kans om de CVI en andere producten van Taylor Protocols hier ook groot te maken. Met Lynn Taylor, de eigenaar van de Core Values Index, ging hij een samenwerking aan, waaruit Taylor Protocols Europe is ontstaan. Zijn passie is het mogelijk maken voor iedereen om op alle niveaus zichzelf te ontwikkelen, op de manier die bij diegene past. Naast zijn werk is hij wandelt hij graag met zijn hond in de natuur, kijkt hij graag sport en speelt hij padel.

 

OVER CORA

Binnen Taylor Protocols is Cora onze allround medewerker. Zij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, door Jan te begeleiden in het halen van zijn missie, daar waar hij dat nodig heeft. Haar talent is liefdevol zijn. Ze gelooft erin dat ieder mens uniek is. Vanuit haar 4 energieën ziet zij snel wat een ander nodig heeft. Door liefdevol en oordeel loos te zijn ziet zij snel wie jij écht bent. Ze ontlast, laat mensen groeien en helpt anderen zichzelf te zien, zoals zij ze ziet.Haar passie is zorgen dat dingen soepel lopen, niet alleen op het werk maar ook privé. Graag zou zij willen dat iedereen werkt vanuit zijn eigen kracht. Dingen doen waar je energie van krijgt. In balans zijn met jezelf, werk, privé en je gezinsleven. Naast haar werk kookt ze graag en wandelt ze vaak. Haar passie voor dansen geeft ze in de keuken door aan haar kinderen. En dat is waar ze echt enthousiast van wordt: het opvoeden en helpen floreren van haar 2 meiden.

 

OVER THIJS

Binnen Taylor Protocols is Thijs bezig met het schrijven en zijn scriptie en werkt hij aan de marktuitbreiding van Taylor Protocols in West-Europa. Zijn talent ligt in het verbinden van mensen, het uitbreiden van netwerken en het samenbrengen van gelijkgestemde professionals. Zowel in informele als formele sfeer. Hij is ervaren in het starten van marktontwikkeling, het ontwikkelen van internationale relaties en het opzetten van marketing strategieën. Zijn passie zit in het internationaliseren van bedrijven. Door zijn ervaring in recruitment ziet hij het nut (en de noodzaak) in van de CVI als het gaat om passende werkmethoden waar veel bedrijven te kort schieten. Door de CVI ligt de focus meer op het individu, en minder op het ‘nummer’. Naast zijn werk is hij bezig met het afmaken van zijn studie, creëert hij websites, knutselt hij aan computers en is hij een fanatiek gamer.

 

OVER ANNE

Binnen Taylor Protocols is Anne bezig met het adviseren over en het ontwikkelen van nieuwe producten en het voeren van CVI-gesprekken met onze kandidaten. Haar talent ligt in het creëren, zij heeft een onuitputbare bron van ideeën. Zij analyseert en komt daarna met een creatieve out-of-the-box oplossing. Ook sluit zij goed aan bij de behoefte en wens van de ander en motiveert zij mensen om door te blijven gaan. Haar passie ligt in psychologie en geluk. ‘Alles waar ik mensen blijer mee kan maken en waar ze door groeien’ zoals Anne zou zeggen. Voor haar stage bij ons was zij al druk bezig als CVI-professional. Ze gebruikt de CVI om zelfinzicht te geven aan mensen, zodat iedereen weet waar diegene energie van krijgt en dat diegene dat ook met de juiste woorden kan uitdrukken. Naast haar werk is ze bezig met het schrijven van haar scriptie, waar ze de CVI inzet om de behoeftes van mensen zichtbaar te maken en is ze bezig met het afronden van haar minor Levenslooppsychologie. En voor de lol zie je haar op de lokale salsa-feestjes helemaal uit haar dak gaan! Of pikachu’s vangen in het park.

Wij vinden het leuk dat je de tijd heb genomen om ons te leren kennen. Wij leren jou ook graag kennen. Kom je bij ons langs?

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons en de Core Values index?

Wij drinken graag een kop koffie met jou

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Contactgegevens 

+31 (0) 53 851 71 48
info@taylorprotocols.nl

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV
Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede