Angeli van der Hoeven

Gecertificeerd door Taylor Protocols:

Angeli van der Hoeven

 

In mijn huidige ( parttime ) functie als HRM adviseur heb ik mij ontwikkeld als een deskundig en betrouwbaar professional met een goed gevoel voor arbeidsverhoudingen.

Mijn kracht ligt in de combinatie van operationele en beleidsmatige vraagstukken op zowel tactisch als strategisch niveau. Waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van HR beleid, arbeidsrechtelijk complexe vraagstukken en het begeleiden van verandertrajecten.

Grote veranderingen hebben mij geleerd dat je door oprechtheid, integriteit, creativiteit en zorgvuldigheid daadwerkelijk veranderingen in gedrag en cultuur kan realiseren.

 

Ontzettend veel mensen gaan dagelijks naar hun werk, maar lang niet allemaal hebben ze ook plezier in hun werk. Maar plezier in het werk krijg je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen.

Bovendien is plezier in het werk ook veel omvattender dan ‘alleen’ het hebben van leuk werk. En het is ook nog eens heel erg persoonlijk.

TebbenMediation werkt daarom samen met u aan het herontdekken van uw persoonlijke motivatie. Voor uw baan in uw huidige organisatie, maar misschien juist wel voor die écht passende baan buiten uw huidige onderneming of instelling.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Angeli van der Hoeven

Elmpterbaan 11
6071 AD Swalmen 

+31 – 6 19 888 506

Angeli van der Hoeven

Angeli van der Hoeven

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons en de Core Values index?

Wij drinken graag een kop koffie met jou

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Contactgegevens 

+31 (0) 53 851 71 48
info@taylorprotocols.nl

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV
Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede