Bureau Brakel

Gecertificeerd door Taylor Protocols:

Bureau Brakel:

Bureau Brakel houdt zich bezig met verander-vraagstukken rondom cultuur of organisatie inrichting, maar ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en functioneren, samenwerking, communicatie en leiderschap. 

Ik, Harrie Brakel, heb een passie voor leren en ontwikkelen en ik geloof dat leren de kern van vooruitgang is: zonder leren geen groei, verbetering of innovatie! Mijn focus ligt daarom op het stimuleren en faciliteren van sterke leerprocessen in samenwerking met opdrachtgevers en betrokkenen in ontwikkelprocessen. 
 
Mijn doel is om mensen te laten groeien in hun mogelijkheden, te inspireren en te begeleiden zodat ze verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen voor hun eigen gedrag en inherent hieraan, duurzame oplossingen. Dit zal leiden tot vernieuwing en verandering dat zowel het individu als de organisatie ten goede komt. Het is mijn overtuiging dat je door samenwerking en gebruikmaking van elkaars mogelijkheden komt tot de beste oplossingen.

Bureau Brakel

Worp 19

7419 AB Deventer

+31 –6 511 41 362

Bureau Brakel

Bureau Brakel

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons

en de Core Values index?

wij drinken graag een kop koffie met jou.

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Taylor protocols dé ontwikkelaar voor de CVI™

Contactgegevens 

(053) 851 71 48

info@taylorprotocols.nl

 

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV

Performance Factory, Gebouw Zuid

Hoge Bothofstraat 39

7511 ZA Enschede