Buro TM

Gecertificeerd door Taylor Protocols:

Buro TM Interim Management:

Als Interim Manager  is het mijn doel het beste uit iemand te halen en team- en bedrijfsoptimalisatie te realiseren door middel van het aanbieden van een wetenschappelijk bewezen totaal-oplossing.

Keer op keer wordt bewezen (Gallup) dat maar liefst 80% (!) van de medewerkers in Nederland not-engaged is en 11% actief dis-engaged*.

Als Interim manager helpt ik organisaties om een grotere betrokkenheid te krijgen van haar medewerkers in een functie of rol in een team. Dit leidt tot een efficiënter bedrijfsresultaat. Vele bedrijven hebben in de afgelopen jaren succesvol onze methode toegepast.

Ben je op zoek naar een Personal Coach die met een open mind en constructieve manier naar passende oplossingen zoekt? BURO TM zal je handvatten geven om tot zelfinzicht te komen en op een andere manier naar je leven en werkomgeving te kijken.

 

Buro TM

Dokter de Voslaan 32

3761 XS Soest

+31 – 6 518 465 75

Buro TM

Buro TM

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons

en de Core Values index?

wij drinken graag een kop koffie met jou.

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Taylor protocols dé ontwikkelaar voor de CVI™

Contactgegevens 

(053) 851 71 48

info@taylorprotocols.nl

 

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV

Performance Factory, Gebouw Zuid

Hoge Bothofstraat 39

7511 ZA Enschede