De Verbeter Partners

Gecertificeerd door Taylor Protocols:

De Verbeter Partners

Als overheidsprofessional werk je iedere dag aan verbetering. Van de dienstverlening aan inwoners en bedrijven bijvoorbeeld. Of aan betere samenwerking of een nieuwe werkwijze binnen je eigen organisatie. Deze verbetertrajecten zijn meestal niet eenvoudig. Vaak lopen ze uit of zelfs vast. Er ontstaat weerstand, het enthousiasme verdwijnt of de aandacht verschuift. Het resultaat: geen verbetering. Frustrerend, want er zit veel tijd en energie in.

Volgens ons kan dat beter. Met een krachtige motor, energie & verbetervaardigheid. Daarmee realiseren wij samen succesvol jouw verbetertraject. Je ziet dit terug in onze organisatieontwikkeling en trainingen. Zo werken we samen met jouw aan een betere publieke sector!

De Verbeter Partners

Oude Groenestraat 42
6515 ED Nijmegen

+31 – 655 322 764

De Verbeter Partners

Weg van Alles

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons en de Core Values index?

Wij drinken graag een kop koffie met jou

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Contactgegevens 

+31 (0) 53 851 71 48
info@taylorprotocols.nl

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV
Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede