EQUESS

Gecertificeerd door Taylor Protocols:

EQUESS:

Heb jij het heft in eigen hand?

Door de snelheid van veranderen is het essentieel om met regelmaat stil te staan bij jouw persoonlijk leiderschap; heb jij het heft in eigen hand? 

EQUESS helpt professionals en ondernemers vanuit eigen kracht hun successen in werk te vergroten en hiermee anderen te inspireren.

EQUESS laat je kennismaken met je onbewuste manier van handelen, zodat je zelf tot bepaalde inzichten komt. Vanuit daar zet je stappen richting de door jou gestelde doelen. 

Om deze doelen te bereiken wordt je gestimuleerd om het heft in eigen hand te nemen, want veranderingen komen alleen tot stand wanneer eigenaarschap en betrokkenheid is verankerd in jezelf. 

Resultaat? Absoluut. Je leert jezelf beter kennen en maakt daardoor sneller en betere keuzes die bij jou en/of jouw organisatie passen.

 

EQUESS

Dieze 34E

8253 PS Dronten

+31 –6 42 60 43 02

Equess

EQUESS

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons en de Core Values index?

Wij drinken graag een kop koffie met jou

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Contactgegevens 

+31 (0) 53 851 71 48
info@taylorprotocols.nl

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV
Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede