Farma Health Recruitment

Gecertificeerd door Taylor Protocols:

Farma Health Recruitment:

Detachering:

Soms is er behoefte aan een tijdelijke invulling van een functie. Het detacheren van een kandidaat voor de duur van een project is één van de mogelijke oplossingen. Bijvoorbeeld bij uitval van de vaste medewerker door ziekte of zwangerschap, maar ook bij de noodzaak van extra mankracht bij een introductie of voor een specifiek project. De vraag naar tijdelijke medewerkers komt soms ook voort uit het feit dat er geen headcount beschikbaar is bij de opdrachtgever.
De vraag naar tijdelijke invulling doet zich zowel voor op het gebied van functies op de medische, sales- of marketing afdeling, maar betreft regelmatig ook administratieve en organisatorische functies.

Werving & selectie:

Mijn jarenlange ervaring met werving & selectie heeft betrekking op diverse uiteenlopende functies in de medische en/of farmaceutische wereld. Het zijn zowel functies binnen sales (Key Accountmanager, Rayonmanager, Sales Manager, Field Access Manager) als marketing (Projectmanager, Product Manager, Marketing Manager) als medisch (Medical Science Liaison, Medical Affairs Manager, Regulatory Affairs, Compliance, Drug Safety). Ook is ervaring opgedaan met het invullen van functies op het niveau van Business Unit Manager, Medical Director en Market Access Manager.

HR-Ondersteuning:

Soms bestaat bij een opdrachtgever behoefte aan tijdelijke extra inzet bij HR-gerelateerde zaken. Voor dit soort opdrachten ben ik zelf beschikbaar. In overleg wordt een project met een tijdspad en een doel gedefinieerd en worden afspraken gemaakt over het aantal uren.

 

Farma Health Recruitment

Panweg 79
3705 GC Zeist

+31 – 6 53973337

Farma Health Recruitment

Farma

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons en de Core Values index?

Wij drinken graag een kop koffie met jou

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Contactgegevens 

+31 (0) 53 851 71 48
info@taylorprotocols.nl

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV
Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede