Inmens

Gecertificeerd door Taylor Protocols:

Inmens:

Missie: Mensen gelukkiger en veerkrachtiger maken door te werken en leven vanuit je eigen Inmens. 

Visie:  De huidige maatschappij verandert in een hoog tempo. In die “ratrace”, waarin “alles maakbaar” is, waarin er veel van ons verwacht wordt, én we veel van onszelf verwachten, lopen we onszelf vaak voorbij. Dan heb je die hogere opleiding, die baan met “aanzien”, die duurdere auto…. Maar past het bij wie je van nature bent? Betekent dat ook dat je er gelukkig van wordt? En als het leven even niet loopt zoals je bedacht had, wat dan?

Inmens zet mensen in beweging en draagt bij aan groei, ontwikkeling en veerkracht. Door mensen zichzelf te laten zijn, hun eigen Inmens te laten ontdekken. 

Wanneer je vanuit je Inmens leeft, ben je jezelf. Je weet wat je kunt en wat bij je past. Dit maakt dat je gedegen keuzes kunt maken. Hierdoor leef en werk je vanuit bevlogenheid, vanuit passie en lijkt het moeiteloos te gaan. Het resultaat: Meer geluk, meer veerkracht, meer gezondheid, meer productiviteit, meer creativiteit. 

 

Inmens

Klootsemastraat 1,  Handelshuis 2

7009 CE Doetinchem

+31 – 6-37422595

Inmens

Inmens

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons en de Core Values index?

Wij drinken graag een kop koffie met jou

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Contactgegevens 

+31 (0) 53 851 71 48
info@taylorprotocols.nl

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV
Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede