Pereboom Coaching

Gecertificeerd door Taylor Protocols:

Pereboom Coaching:

Als coach, trainer, adviseur/consultant ligt de focus op het versterken van zelfbeeld en zelfbewustzijn. Dat is mijn manier om de wereld een prettiger plek te maken. Mijn coaching is gericht op het ontdekken van specifieke aanleg en voorkeuren. Met die (zelf)kennis kan ieder op zijn eigen, effectieve wijze groeien, ervaringen verwerken en keuzes maken.

In mijn praktijk gebruik ik het online CVI™-onderzoek (Core Values Index). Het levert een persoonlijk referentiekader op dat van blijvende waarde is. Het gedachtegoed achter de CVI sluit aan bij mijn overtuiging dat iedereen iets te bieden heeft. Vaak kan iemand meer dan hij denkt, of iets heel anders dan waar nu de focus op ligt. Ook gebruik ik werkvormen uit de Intervisie-praktijk en uit Appreciative Inquiry.

Pereboom Coaching

Naell Tynnegieterstraat 46

6821 EZ Arnhem

+31 – 6  448 180 91

Pereboom-Coaching

Pereboom Coaching

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons en de Core Values index?

Wij drinken graag een kop koffie met jou

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Contactgegevens 

+31 (0) 53 851 71 48
info@taylorprotocols.nl

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV
Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede