RenesanS

Gecertificeerd door Taylor Protocols:

RenesanS:

Als jij er klaar voor bent om de beste versie van jezelf te worden, dan wil ik graag voor jou van waarde zijn. Niet alleen door jou te laten ervaren dát het werkt, maar vooral door jou te leren hóe het werkt. Het resultaat is dat jij jezelf écht leert kennen, zodat je heel bewust durft te kiezen om zelf ook het verschil te maken. Je gaat ‘opeens’ ervaren dat jij jezelf begrijpt en als gevolg hiervan zullen anderen jou ook beter gaan begrijpen. En hierdoor ontdek je waarmee jij écht van waarde kunt zijn (voor jezelf en jouw omgeving).

Wil je de beste versie van jezelf worden?

Om deze superwaardevolle kennis met jou te kunnen delen, heb ik het RestartYourLife-Coachprogramma ontwikkeld. Dankzij de online leeromgeving met bijzondere inzichtgevende oefeningen en opdrachten én de unieke manier waarop we hierover samen in gesprek gaan, ga jij ervaren hoe jij (mede dankzij jouw ingebouwde navigatiesysteem) ook het beste uit jezelf kunt halen.

 

 

RenesanS

Sterkerstraat 16

7481 JW, Haaksbergen

+31 – 6-57 96 30 35

RenesanS

RenesanS

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons en de Core Values index?

Wij drinken graag een kop koffie met jou

Taylor Protocols

Bij Taylor Protocols zetten we ons in voor één simpele missie: iedereen op de juiste plaats helpen om het juiste werk te doen. We doen dit met als gevolg dat bedrijven een hogere omzet tegen lagere kosten kunnen ervaren, en zodat werknemers zich werkelijk vervuld kunnen voelen in hun werk.

Contactgegevens 

+31 (0) 53 851 71 48
info@taylorprotocols.nl

Adresgegevens 

Taylor Protocols Europe BV
Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede